ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ :

προϊόντα

|

ΣΥΝΟΛΟ :

 
Εταιρικό Προφίλ

Η Εταιρεία Χρ. Χρυσάνθου & Υιος Λτδ, ιδρύθηκε το 1983 με απότερο σκοπό να εξυπηρετήσει την κυπριακή αγορά σε όλα τα ηλεκτρικά και επαναφορτιζόμενα εργαλεία καθώς επίσης και με μια σειρά από βενζινοκίνητα μηχανήματα.

Έχοντας μια εμπειρία στον τομέα αυτό από το 1975 εργαζόμενος ως γενικός διευθυντής Χρύσανθος Χρυσάνθου, μαζί με όλους τους υπαλλήλους σε μια διεθνή γνωστή εταιρεία, μας έδωσε την ευκαιρία να αναπτύξουμε ένα μεγάλο δίχτυο μεταπωλητώς σε όλη Κύπρος και να κατανοήσουμε τις ανάγκες της κυπριακής αγοράς, καθώς και τη συμπεριφορά του τελικού καταναλωτή.

Η Εταιρεία έχει εξυπηρετήσει χιλιάδες καταναλωτές είτε αυτοί είναι ερασιτέχνες ή επαγγελματίες. Διαθέτει το δικό της κατάστημα και το δικό της service στην Ζήνωνος Σώζου 24, Αγ. Ομολογηταί Λευκωσία, καθώς επίσης και εξουσιοδοτημένα servise και μεταπωλητές σε όλες τις πόλεις.

Από το 2013, η Εταιρεία αντιπροσωπεύει την διεθνούς φήμης γερμανική εταρεία EINHELL με την μεγαλύτερη γκάμα προιόντων και με πολύ προσιτές τιμές (πληροφορίες θα βρείτε στα προιόντα) καθώς επίσης και την εταιρεία Druckfarben Ελλάς που παράγει τα γνωστά προιόντα KRAFT σε μια μεγάλη γκάμα από μπογιάδες και εξιδικευμένα προιόντα συντήρησης.

Πολιτική της Εταιρείας μας είναι η προσφορά της καλύτερης εξυπηρέτησης στους πελάτες μας.